fbpx

Златна Брада! Хюстън даде още 170 милиона на Хардън

Хюстън Рокетс позлати най-добрия си играч Джеймс Хардън, като му предостави удължаване на договора до 2023-а година, съобщи gol.bg.

За този период Брадата ще получи 228 милиона долара. От тях 58 милиона са от настоящия му контракт, а останалите 170 милиона са за следващите 4 сезона, които ще прекара в отбора.

Гардът, който остана втори през миналия сезон в гласуването за Най-полезен играч, се превърна в символ на тексасци, като регистрира средно по 29,1 точки, 11,2 асистенции и 8,1 борби през кампанията.

„Хюстън е моят дом. Собственикът е силно отдаден на това отборът да печели и моята цел и на останалите в тима е да можем да се борим за титлата“ заяви Хардън, който бе с основен принос за привличането наскоро на Крис Пол, с когото ще оформят невероятна гардова двойка.

Твърди се, че в момента Рокетс работят усилено по осъществяването на сделка с Ню Йорк, която ще доведе в отбора и Кармело Антъни. Съставът също така се подсили и със специалиста по защита Пи Джей Тъкър и определено показва амбиция да свали Голдън Стейт от трона.

БРАДАН

BradanBG.com - Сайт за мъже

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Не можете да копирате съдържанието на тази страница