fbpx

Защо мъжете с брада са толкова секси

Брадатите мъже притежават магнетизъм и чар, които карат дамите да се обръщат след тях. Има нещо изключително атрактивно в мъжката брада. Ето и защо мъжете с брада са толкова секси:

Брадите са на почит още от древността

Брадата винаги е символизирала могъщество, мъдрост, сила, влияние, респект. Не случайно мъжете с висок социален статус още от древността са били с бради. С времето култът към брадата се променя, но тя винаги е смятана за свещена.

Брадатите мъже имат безупречна кожа

Бръсненето често причинява зачервяване, лющене на кожата, инфекции. Затова и мъжете, които не използват ежедневно самобръсначката си, се радват на гладка и чиста кожа. Това е и причината някои мъже да са фенове на брадата… заради неприятното бръснене. Чистата и гладка кожа пък е смятана за привлекателна независимо дали става въпрос за мъж, или жена.

Мъжете с брада изглеждат по-мъжествени и силни

Жените свързват мъжката брада с по-големи сексуални способности, надареност и издръжливост. Смята се, че колкото по-гъста е брадата, толкова по-мъжествен е един мъж. По-високите нива на тестостерон са магнит за жените, сякаш им обещават незабравими сексуални изживявания. По-високите нива на този хормон се отразяват до голяма степен на мъжкото либидо, както и на способността за задържане на ерекцията. Ето защо мъжете със занижени нива на тестостерон се оплакват от сексуални проблеми. И макар всяко правило да има изключения, жените свързват мъжката брада с повече сексуални умения, по-продължителна любовна игра и с повече оргазми, разбира се.

Брадатите мъже внушават опитност и зрялост

Подсъзнателно всяка необвързана жена търси опитен и зрял интимен партньор, за да създаде здраво семейство. Мъжете с брада създават впечатление, че са по-опитни, а това действа като афродизиак на поне 60% от дамите. При по-младите мъже брадата има най-голям ефект, тъй като прибавя средно 5-6 години към действителната им възраст.

Брадата внушава респект

Браданите изглеждат по-агресивно, заплашително и респектиращо за собствения си пол. Това от своя страна се харесва на жените и е смятано за секси. Всяка жена иска да бъде защитена и закриляна, което е пряко свързано със сексуалното й желание.

Мъжете с брада изглеждат тайнствени

Съвсем нормално е когато видим брадат мъж да се запитаме какво крие. Брадата скрива част от лицето, което му придава мистериозност и тайнственост. Освен това, брадата придава по-тъмен и мрачен вид, което също е смятано за секси от дамите.

БРАДАН

BradanBG.com - Сайт за мъже

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Не можете да копирате съдържанието на тази страница