fbpx

phyre – мобилния портфейл, на който от БРАДАН се доверихме

Като всеки модерен човек и ние от БРАДАН гледаме да сме в крак с новите технологии. От известно време използваме мобилното приложение phyre, на което вече сме фенове. Преди да продължим с какво точно ни спечели ще загатнем, че заедно с екипа на phyre сме ти приготвили малка изненада, така че продължавай да четеш.

КАКВО ПРЕДСТАВЛЯВА

Phyre е мобилен портфейл от ново поколение. С него лесно можеш да плащаш на всеки безконтактен ПОС терминал в България и чужбина. За целта е необходимо да свалиш, инсталираш и активираш приложението на телефон поддържащ функцията NFC. От там нататък всичко е лесно като детска игра, благодарение на интуитивния интерфейс.

ФУНКЦИИ

Phyre дава възможност да свържеш към профила си своите дебитни и кредитни карти, като по този начин можеш да оставиш пластиките у дома без да се притесняваш, че може да ги загубиш или да бъдат откраднати. Същото можеш да сториш и с картите за лоялност, и по този начин да освободиш място в портфейла си /ако въобще ти е нужен след това/.

След като вече си свързал картите, остава да заредиш профила си с необходимата сума /можеш да го направиш и чрез банков превод/ и да извършиш желаното от теб плащане по един от следните начини:

– Безконтактно на ПОС терминал /доближавайки телефона до устройството/
– Онлайн чрез виртуална карта /получаваш я безплатно от приложението/
– Безконтактно с карта phyre /можеш да я получиш срещу сумата от 10лв./
– В брой след теглене на банкомат с карта phyre /таксата* за теглене в България е 1лв., а в чужбина 3лв./

Друга опция, която phyre предоставя е прехвърлянето на пари от приложението към личната ти банкова сметка, като този тип транзакции са безплатни. Безплатно е и пращането на пари от един потребител на друг. По този начи си спестяваш доста разходи и време.

Освен гореизброеното, приложението предлага и каталог с брошури, от където можеш да следиш за актуални промоции и намаления.

Ако прочетеното до тук ти хареса, то тогава phyre е твоят мобилен портфейл! За да бъде всичко още по-хубаво ти предоставяме и промо код, който да използваш веднага след като активираш профила си. Въвеждайки кода BRADAN, автоматично сметката ти ще бъде заредена с парична сума, която можеш веднага да използваш.

*За да се запознаеш подробно с таксите и всичко останало, посети сайта на phyre!

БРАДАН

BradanBG.com - Сайт за мъже

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Не можете да копирате съдържанието на тази страница