fbpx

Неща, които алфа мъжете никога не правят

Снимка: iStock

Силните, уверени мъже имат своя собствена житейска позиция. Всички те са с власт, авторитет и положително отношение към заобикалящия ги свят. Всички са привлечени от тези мъже, защото са спокойни, събрани и правят всяка стъпка с невероятна пресметливост. Те се подготвят до съвършенство, за да могат другите да се чувстват вдъхновени и мотивирани. Поведението им е най-доброто им предимство; те не се интересуват много от мнението на другите.

1. Не гледат на другите като на конкуренти

Алфа мъжете знаят стойността си. Те никога не са неуверени или заплашени от присъствието на другите. Те рядко гледат на някого като на свой конкурент, тъй като са много доволни от успеха си, освен ако някой умишлено не застраши позицията им.

2. Не се стремят да се доказват на всяка цена

Алфа мъжките никога не могат да бъдат видени да се държат нахално или да молят жените за внимание. Те стоят на позицията си и чакат жените да се въртят около тях и в крайна сметка го правят! Силната им аура е много секси, което привлича жените към тях.

3. Не се притесняват от критика

Такива мъже приемат много добре градивната критика. Те не са чувствителни и не се притесняват от това как другите посочват грешките им. Те приемат критиката като възможност да бъдат по-добри и да растат в живота. Алфа мъжете постоянно търсят начини да се подобрят във всички аспекти.

4. Не чакат

Алфа мъжете не са тези, които чакат възможности в живота. Те ще се хванат за всичко, което им попадне. Те вярват, че всичко е шанс да изживеят нещо ново, което ще им помогне рано или късно в живота.

5. Не избягват зрителен контакт

Те никога не отклоняват погледа си, вместо това ще поддържат силен зрителен контакт с някого, за да утвърдят власт и господство над тях, ако бъдат предизвикани. Те не се чувстват развълнувани от присъствието на другите или непълноценни. Те са достатъчно силни, за да задържат позицията си. Малко са мъжете, които могат да се похвалят с подобно поведение и качества. Всеки, който влиза в контакт с тях е истински късметлия, защото има какво да научи от тях.

Автор: Десислава Михалева / actualno.com

БРАДАН

BradanBG.com - Сайт за мъже

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Не можете да копирате съдържанието на тази страница