fbpx

Мъжът с брада и татуировки е по-склонен към изневяра

Едва ли има човек, на когото да му е приятно да му поставят рога, но това е от онези неща, които се случват всекидневно. Според в. „Дейли стар“, цитиран от БТА, за дамите има начин да „надушат“ неверните си партньори – като обърнат внимание на начина, по който те поддържат външния си вид.

Според резултатите от „отварящо очите“ проучване, мъжете с бради и татуировки, които искат да „минат за готини типове“, е двойно по-вероятно да изневеряват в сравнение с гладко избръснатите и нетатуирани представители на силния пол.

Проучването, обхванало 1000 потребители на сайта за извънбрачни запознанства Illicit Encounters, показва, че най-отявлените кръшкачи – 58%, са мъжете, които имат къси бради и ги поддържат редовно.

Следват представителите на силния пол с постоянно набола брада – 52% от тях признават, че са кръшкали на половинките си. След тях се нареждат мъжете с гъсти бради (38%).

За сравнение – едва 29% от гладко избръснатите мъже споделят, че са изневерявали на партньорките си.

Колкото до татуировките – почитателите на боди арта, и в частност тези с „ръкави“, са по-склонни да кръшкат в сравнение с нетатуираните мъже.

Проучването показва също, че афинитет към забежки имат и поклонниците на пиърсинга.

Сексоложката Джесика Леони съветва:

„Мъжете с бради, татуировки и пиърсинг искат да минат за готини и доста по-често очите им „шарят“. Ако партньорът ви прилича на хипстър, но е прехвърлил 40-те, бъдете нащрек“.

БРАДАН

BradanBG.com - Сайт за мъже

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Не можете да копирате съдържанието на тази страница