fbpx

Лошо момче или галантен джентълмен

Жените харесват лошите момчета и се привличат от мъже, които нарушават правилата и не се страхуват да бъдат бунтари, но това, което истински им липсва днес са добрите стари джентълмени. Все по-рядко мъжете отварят вратата и предлагат помощ на дамите в обществото, притеснявайки се, да не би да бъдат набедени в това, че нарушават тяхното равенство. Струва ли си обаче, дамите да се лишат от истински галантните и внимателни мъже, които ги карат да се чувстват женствени и привлекателни?

Лошо момче или галантен джентълмен – какво всъщност искат жените?

Много дами обясняват стремежа си да изглеждат безупречно с това, че го правят за себе си, но дълбоката причина да се подлагат на диети и изтощителни упражнения все още се крие в желанието им да се харесат на представителите на силния пол.

Безспорно е, че един искрен комплимент може да освежи и направи деня на всяка жена по-слънчев и по-усмихнат.

Кавалерът отстъпва място, за да седне дамата или предлага връхната си дреха, когато ненадейно завали. Той проявява загриженост за това как се чувства тя и от какво се нуждае, винаги търси обратна връзка и задава въпроси, които го насочват към нужната информация за всичко свързано с неговата дама.

Кавалерът винаги отстъпва мястото си

В никакъв случай, не бива да се смята, че завръщането на класическото джентълменско поведение е отстъпление от свободата, която жените са си извоювали.

Напротив, от начина по който се отнасяш с една дама и към жените като цяло, зависи колко кандидатки за твоето внимание и компания ще имаш. Със сигурност грубияните и невъзпитаните мъже няма да имат никакъв шанс пред теб.

Да бъдеш мил, да си забавен и любезен, дори и към напълно непознати, не е нито по-малко мъжествено, нито отживелица. Това е поведение на уверения в себе си мъж, който знае какво иска и как да го получи.

БРАДАН

BradanBG.com - Сайт за мъже

Не можете да копирате съдържанието на тази страница