fbpx

Грамадата свали 35кг. и пусна голяма брада

Никога не е късно да влезеш във форма. И Грамадата е поредният пример за това. Легендарният кечист свали 35 килограма, почти извади преса и замени катинарчето с голяма, плътна брада.

През 90-те години Грамадата бе смятан за най-тежкия атлет с тегло от над 180 килограма. Ако ти е трудно да го възприемеш, трябва да знаеш, че кечистът е висок 213 сантиметра.

С новия си хранителен режим и тежки тренировки обаче Грамадата влезе в страхотна форма.

„За подобна трансформация трябваше да загърбя 40-годишната си история от неподходяща храна и грешни тренировки. Исках да направя промяна и ми бе дадено достатъчно време за това, от което се възползвах“, признава Грамадата в интервю пред WWE.com.

С помощта на Дод Ромеро – треньор на няколко други знаменитости и професионални спортисти – 45-годишният кечист започва усилени тренировки, които включват плуване, каране на колело и разбира се, сериозна работа в залата.

За да бъде стопена излишната мазнина, програмата на Грамадата се фокусира върху повече повторения. А за да имат тренировките ефект, кечистът се е отказал от сладолед, пица и всякакъв друг junk food.

„Преди питах хора като Трите Хикса как постигат резултатите си. Трудно беше да изкопча някаква информация от тях и сега разбирам защо. Колкото повече научаваш, толкова повече разбираш, че всичко опира до индивидуалната програма, а не до съвети, които да работят при всеки.“

„Дали някога ще изглеждам като Джон Сина, Скалата или Трите Хикса? Не. Но мога да се опитам да използвам предимаствата си.“

А ако си мислиш, че отслабването е невъзможно, Грамадата има само едно послание за теб: „Нищо и никой не може да ви спре, ако сте си наумили да направите нещо.“

БРАДАН

BradanBG.com - Сайт за мъже

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Не можете да копирате съдържанието на тази страница