fbpx

Давиде Москардели – най-добрата брада във футбола

Давиде Москардели е култова фигура в Италия. Няма място на Апенините, където да не го смятат за един от най-добрите италиански дрибльори. Този сезон отново ще го видим с фланелката на Пиза.

Ако не си страстен любител на италианския футбол, то тогава е оправдано да не знаеш кой е Москардели, въпреки че вече е познат на милиони.

Как всички изведнъж луднаха по 39-годишния футболист, чийто кариерен връх бяха няколко мача в Серия „А“ преди четири години? Както обикновено, отговорът ни дава YouTube.

https://youtu.be/REatv_6QQ5g

Потребител с псевдоним MatigolVidz качи видео със заглавие „Давиде Москардели е прекалено добър за „Златната топка“, което за 7-8 дни събира 5 милиона преглеждания!

Дълъг около осем минути и половина, клипът е истинска наслада за окото. Изумителни финтове, впечатляващ дрибъл, виртуозни пасове и красиви голове. Като цяло, всичко, което Ювентус, Милан или Барса обикновено събират в компилация, когато показват колко невероятни играчи имат в състава си.

И внезапно Москагол, както се нарича Москардели в социалните мрежи, става глобална звезда. Въпреки че преди това е играл само за Римини, Пиаченца, Лече, Болоня и куп различни клубове от втория и третия ешелон.

Внезапната слава, връхлетяла Давиде, напомня историята на халфа на германския Зандхаузен и национал на Исландия Рюрик Гисласон.

На Световното първенство през 2018 г. той изведнъж се превърна от напълно неизвестен футболист в секссимвол на Instagram. Само че Рюрик стана известен със селфи, а Москардели с клип с футболните му умения.

През миналата година Москардели попадна в радара на някои медии, след като си пусна буйна брада. В конкуренцията за най-дългите и поддържани бради в света на футбола, Москардели води пред Раул Мейрелеш, Миле Йединак и Марко Зайлер.

БРАДАН

BradanBG.com - Сайт за мъже

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Не можете да копирате съдържанието на тази страница