fbpx

Чавдар Костов: Ще ме видите без брада, ако вземем и трите купи

Ако веднъж си видял Чавдар Костов в спортната зала с баскетболната топка в ръце, със сигурност си го запомнил – дали заради дългата брада или заради добрата игра.

В досегашната си кариера е спечелил седем шампионски титли в първенствата на България, Австрия и Северна Македония.

Три пъти е носител на купата на страната ни със състава на Лукойл Академик и веднъж с отбора на Работнички. MVP в турнира за Суперкупата на България. Ето и какво сподели той относно брадата си:

– Защо реши да заложиш на тази визия, на лъмбър стил?

– Просто отвътре ми дойде. Първоначално започнах в Гърция. В първата ми година там се хванах на бас със съотборник кой по-дълго време ще изкара с брада. Тогава я задържах за първи път около седем месеца, а Тити Папазов беше човекът, който я махна от мен преди мача на националния отбор срещу Германия.

– Какво ти каза?

– Каза: „Моля ти се, не мога да те гледам повече с тази брада, позволи ми да я махна!“ Много настояваше и една вечер му позволих да ме обръсне, точно преди мача.

– Сега има ли шанс това да се повтори?

– Единственият шанс е, ако вземем и трите купи. Тогава отново ще ме видите без брада. Но има и друг вариант, с него си говорихме на бъзик, тъй като беше участвал в едно предаване с епилация. Казах му сега да се епилира пред целия отбор, а аз ще си махна брадата.

БРАДАН

BradanBG.com - Сайт за мъже

Не можете да копирате съдържанието на тази страница